23948sdkhjf

MTH afleverer 107 ungdomsboliger tre uger før tid

Om kort tid kan 107 unge studerende flytte ind i nybyggede ungdomsboliger tæt på vandet på A.C. Meyers Vænge i Københavns Sydhavn. Lille Meyer, som byggeriet er blevet døbt, er et projekt, som er udviklet af MT Højgaard Projektudvikling og bygget i totalentreprise af MT Højgaard Danmark for Boligselskabet AKB, København med KAB som forretningsfører. 

Det skriver MT Højgaard i en pressemeddelelse. 

Det samlede byggeri er på 5.400 kvm og består af 107 ungdomsboliger samt fællesrum. Hver ungdomsbolig er på 35 kvm. Da projektet blev sat i gang i august sidste år lød det, at den samlede anskaffelsessum for grund og projekt er på godt 135 mio. kr.  

Lille Meyer omfatter to nye bygninger formet som to U’er med boligerne beliggende omkring et indre grønt og indbydende gårdrum. 

Entasis er arkitekt på projektet, mens MT Højgaard selv er rådgivende ingeniør på byggeriet.  

Boligminister Kåre Dybvad var således både med til at tage første spadestik på projektet – det var i august sidste år - og med til rejsegilde. Derfor er det også med stolthed, at MT Højgaard Danmark kan aflevere et færdigt byggeri tre uger før aftalt tid, som er stort set mangelfrit.

– Det kan se nemt ud nu, men det har virkelig krævet en indsats fra alle vores folk. Vi har kæmpet for at nå i mål med projektet, siger seniorprojektchef Erik Villads Hansen fra MT Højgaard Danmark i pressemeddelelsen. 

Han fremhæver også, at projektet er gennemført uden arbejdsulykker med fravær i hele byggeperioden på 362 arbejdsdage.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142