23948sdkhjf

Bygningsministeren åbner TUN Byg 2012

Med Martin Lidegaard som åbningstaler vil arrangørerne sætte yderligere fokus på årets tema; hvordan byggeriet kan skabe innovative løsninger inden for klima, energi og miljø.
Klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard byder 13. marts 2012 velkommen til fagfolk fra byggeriet, når han åbner byggevaremessen, TUN Byg 2012, i Fredericia Messecenter/Messe C.

Bæredygtige løsninger og grøn vækst står højt på den nye regerings ønskeseddel til producenter og leverandører i byggebranchen. Derfor har klima-, energi- og bygningsminister Martin Lidegaard takket ja til at stå for den officielle åbning.

- Ministeren har givet udtryk for, at han fuldt ud deler vores synspunkt om, at byggeriet spiller en væsentlig rolle i forhold til at sikre klima-, energi- og miljøforbedringer. På messen vil vi netop sætte fokus på denne vigtige dagsorden, der både kan bidrage til løsningen af klimaproblemerne og samtidig løfte væksten og øge beskæftigelsen i byggeriet, fortæller Palle Thomsen, adm. direktør for Trælasthandlerunionen - TUN, der arrangerer TUN Byg og repræsenterer flere end 450 tømmerhandlere og byggemarkeder i Danmark.

Priser for klimainnovation
Omkring 30.000 håndværkere, ingeniører, arkitekter og andre fagfolk fra hele landet, det øvrige Skandinavien og Nordtyskland forventes at besøge messen for at opleve de sidste nye produkter, materialer og løsninger til brug i fremtidens byggeri.

For at fremhæve de mest innovative klima- og energiløsninger vil TUN Byg for anden gang danne rammerne for uddelingen af Byggeriets Klima-, Energi- og Miljøpris. Priserne gives til tre udstillere, der har gjort en særlig indsats på klimaområdet.

13 initiativer er i år nomineret til priserne, der bliver overrakt på messens åbningsdag, 13. marts. De nominerede virksomheder og deres initiativer kan opleves på messens temastand for klima, energi og miljø (standnr. A-0620/A-1020).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078