23948sdkhjf

Supermarked klart til at rykke ind i centerbyggeri

Etableringen af en fem etager høj bygning i Aars med boliger og et 1.800 m² erhvervsareal i stueetagen ser ud til at blive sat på skinner. Lokalplan på vej i høring.
Aars Boligforening har præsenteret Vesthimmerlands Kommune for et projekt, der omhandler bolig-, erhvervs- og detailhandelsbyggeri på hjørnet af Himmerlandsgade, Kirkegade og Nibevej i Aars.

Bygningen er tænkt opført som en fem etagers ejendom med parkeringskælder. Der opføres i alt ca. 8.094 m² bebyggelse inklusive ca. 550 m² depotrum og teknikrum i kælderetagen. I forslaget opereres med ca. 55 lejligheder og et samlet erhvervsareal i stueetagen på ca. 1.825 m².

Forslaget er på tapetet ved dagens byrådsmøde, hvor det ventes at blive sendt i offentlig høring.

Interesserede lejere?
En forhindring har hidtil været hvorvidt, der er tilstrækkelig interesse for at leje erhvervslokalerne. Problemer ser dog ud til at være delvist løst.

- Vi har interesserede lejere. Vi kan endnu ikke nævne navne, men der er blandt andet tale om et supermarked, der gerne vil leje 1.000 m², siger forretningsfører Jens Damgaard, Aars Boligforening, til himmerlandsgruppen.dk.

Samtidig kan det vise sig problematisk at få plads til at etablere det 150 parkeringspladser, som er påkrævet. Jens Damgaard forklarer til himmerlandsgruppen.dk, at man stadig ligger i forhandlinger om, hvor en del af de påkrævede p-pladser kan placeres.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078