23948sdkhjf

Lokal entreprenør bygger 6.700 kvm kontortårne i Herning

Om en måneds tid går indledes byggeperioden på "Herning Towers", et nyt kontorbyggeri i syv etagers højde, som C.C. Contractor skal bygge for ejendomsselskabet Jacobsen Group. Det oplyser entreprenørselskabet med base i Herning i en pressemeddelelse. 

Fakta: Herning Towers 

Adresse: Haraldsgade 34-46, 7400 Herning 

Areal: 6.700 kvm 

Bygherre: Jacobsen Group 

Arkitekt: Årstiderne Arkitekter 

Ingeniør: AFRY 

Entreprenør: C.C. Contractor 

Byggeperiode: Januar 2021 - Juli 2022

Bygningen er et kontorbyggeri, som huser forskellige lejere på 6.700 kvm. Placeret på hjørnet af Silkeborgvej og Dronningens Boulevard i Herning bliver bygningsvolumenet bygget op som tårne, der skalamæssigt trapper ned mod nabobygningerne og binder byområdet sammen. Det højeste tårn ligger ud imod rundkørslen og markerer ifølge folkene bag projektet indgangen ind til Herning. 

Bygningen er bygget op af i alt syv etager som trapper ned, som mindre terrassehuse. Etagehøjden varierer, hvor stueetagen er højere end de resterende etager. 

Husets stueetage vil rumme fællesfaciliteter såsom kantine, mødecenter, auditorium og mulighed for undervisning. Her kan naboer leje sig ind i stueetagen og benytte faciliteterne, men det er også her, at lejernes afdelinger kan mødes til forskellige arrangementer. 

Ud over 135 p-pladser i terræn etableres der 92 p-pladser i kælderetagen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125