23948sdkhjf

Lego-pengetank bygger hotel til Tour de France-etape i Vejle

Hotelkæden Zleep Hotels har netop indgået en aftale med Kirk Kapital om etableringen af et nyt, stort hotel på Havneøen i Vejle.

Hovedentreprenøren bag hotelprojektet er K. G. Hansen & Sønner, der i samarbejde med Arkitema Architects og Hundsbæk & Henriksen skal varetage og kreere hotellets konstruktion og ydre. 

Kirk Kapital står for byggeriet, som Zleep Hotels lejer sig ind i på en lang lejekontrakt.

Skal stå klar til Tour de France-etapei Vejle  

Det nye Zleep Hotel Vejle får 124 værelser, heriblandt værelser udstyret med køkkenfaciliteter og velegnede til længerevarende ophold. Herudover vil hotellet indeholde 15 eksklusive hotellejligheder/suiter med, der både er et mere luksuriøst supplement til hotellets øvrige værelser, og er tiltænkt som et long stay-koncept, hvor gæster får mulighed for at leje en møbleret bolig og samtidig gøre brug hotellets faciliteter, såsom rengøring, linned service og fitness. Den største suite måler 200 kvm.

I forbindelse med en udsigtsterrasse på øverste etage vil hotellet rumme en stor lounge med reception, bar og morgenmadsrestaurant, og i stueplan vil der blive drevet café og restaurant.

Det nybyggede hotel forventes færdigt inden 3. etape af Tour de France, der har start i Vejle den 3. juli 2022 på netop Havneøen..

Hotelprojektet bliver afslutningen på Kirk Kapitals store ejendomsprojekt på Havneøen, et nyt by- og boligområde tæt på centrum og beliggende ud til Vejle Fjord og Fjordenhus, som blev igangsat for mere end 10 år siden.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142