23948sdkhjf

Rådhusbyggeri går på nettet

Planerne for og udviklingen i processen omkring etablering af nyt rådhus i Egedal Kommune til anslået 210 millioner præsenteres nu på en ny hjemmeside.
Etableringen af et nyt rådhus i Egedal Kommune er gået ind i en afgørende politisk proces. Derfor lancerer kommunens nu en ny hjemmeside, der løbende fortæller om det planlagte byggeri.

Baggrunden for det nye digitale tiltag er, at kommunalbestyrelsen i Egedal har afsat 210 millioner kroner på budgettet til et nyt rådhus.

Borgmester Willy Eliasen håber, at de nye sider kan være med til at skabe større åbenhed og formidle mere viden om byggeprojektet.

- Det er vigtigt, at borgerne - fra start til slut - bliver godt og grundigt informeret om alle aspekter af rådhusbyggeriet. På vores hjemmeside bliver det nu nemmere at følge med i hver gang der sker noget nyt i processen. Og så får borgerne direkte adgang til en væsentlig del af de informationer, der ligger til grund for, at et flertal i Kommunalbestyrelsen ønsker at bygge huset, forklarer Willy Eliasen.

Fem konsortier prækvalificeret
På siden findes blandt andet en pixie-præsentation af det såkaldte forslag til byggeprogram, som Kommunalbestyrelsen skal behandle på sit møde den 29. februar. Byggeprogrammet fastlægger, hvilke overordnede krav Egedal Kommune stiller til byggeriet og dermed til de fem virksomheder, der er blevet prækvalificeret til at byde på opgaven i slutningen af maj måned.

Rådhusprojektet har både en politisk og en administrativ styregruppe, der trækker på en række eksterne rådgivere. Moe & Brødsgaard er bygherrerådgiver i samarbejde med Signal Arkitekter og Erik Møller Arkitekter, mens advokatfirmaet Horten er udpeget som juridisk rådgiver.

I slutningen af maj 2012 modtager Egedal Kommune tilbud fra de fem prækvalificerede konsortier. Vinderprojektet udvælges af Kommunalbestyrelsen den 20. juni.

Læs mere om rådhusbyggeriet på: www.egedalkommune.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093