23948sdkhjf

Electricom opdaterer Høng Hallens elsystem

Som led i et større ESCO-projekt er Høng Hallernes elsystem blevet optimeret. Blandt andet med nye eltavler installeret af el-virksomeheden Electricom.
Kalundborg Kommune samarbejder med Schneider Electric på et ESCO-projekt, hvor otte af kommunens bygninger energioptimeres.

Som led i projektet har elektrikere fra Electricom netop fjernet to gamle eltavler og CTS anlægget i Høng Hallerne og i stedet sat helt nye hovedeltavler op. Det skriver nordvestnyt.dk.

Lignende projekter i gang
Med de nye hovedtavler vil det blandt andet være muligt at styre elsystemet i hele den 4.000 m² store hal, en markant forbedring i forhold til de tidligere forhold.

- Hallen er fra 1974 og det samme er eltavlerne. Vi har dog fået et andet og nyere system til for en del år siden, men problemet var, at de to systemer ikke talte sammen og det var svært at finde hoved og hale i. Men nu får vi lavet det hele om, og det betyder sådan set, at fra min computer, eller en computer i Kalundborg Kommune, kan man styre temperaturen i hallen, tænde og slukke for lyset, overvåge alarmer og alt muligt andet, fortæller halbestyrer Finn Kristensen til nordvestnyt.dk.

Kalundborg Kommune er i gang med et lignende projekt i Kalundborg Hallerne. Der gælder det både energioptimering af hallerne og driften.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126