23948sdkhjf

Ny portal synliggør Femern underleverandører

Virksomheder med ambitioner om at blive del af det enorme byggeri får nu en ny mulighed for at synliggøre sig over for de kommende Femern Bælt-entreprenører
Midt i marts offentliggøres ressourceportalen Fehmarnbelt Resources - et online katalog over virksomheder, netværk og konsortier, der har kompetencer til og ambitioner om at bidrage som underleverandører i og omkring det enorme byggeri af Femern Bælt tunnelen og de andre store bygge- og anlægsprojekter i Østdanmark.

Det er gratis at få en profil på den nye portal, men det er et krav, at virksomheden rent faktisk kan tilbyde ydelser, der er relevante i forhold til de kommende store projekter.

Udgiver af ugebrev står bag
Bag portalen står kommunikationsvirksomheden First Link Kommunikation, der også producerer ugebrevet Fehmarnbelt Weekly om udviklingen omkring Femern Bælt projektet.

- Vi har udviklet denne portal, fordi det står klart for os, at der er et udpræget behov hos en lang række virksomheder for at kunne gøre sig synlig og tilgængelig for de kommende entreprenørkonsortier på Femern Bælt byggeriet og andre store regionale projekter, fortæller Henrik Kragelund, partner i First Link Kommunikation.

En anden af firmaets tre partnere, Finn Sørensen, supplerer:

- Vi har siden etableringen af vores virksomhed haft det klare mål, at vi vil bidrage aktivt til en positiv udvikling i regionen. Med denne ressourceportal mener vi at have skabt en platform, som giver virksomheder, netværk og konsortier med fokus på mulighederne i vores region markant bedre chancer for at blive set.

Portalen bliver finansieret af få store sponsorer samt forskellige tilkøbsmuligheder. Yderligere info på www.firstlink.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094