23948sdkhjf

Nye ungdomsboliger og erhvervslokaler midt i København

Historisk ejendom ombygges nu til 150 ungdomsboliger og 23 erhvervslejemål. Bag projektet står M. Goldschmidt Holding A/S.
I et tæt og konstruktivt samarbejde med København Kommune er det nu lykkedes M. Goldschmidt Holding at opnå en byggetilladelse på at ombygge ejendommen, hvor den Kgl. Mønt i generationer har præget de danske mønter.

Ombygningen starter nu og forventes klar til brug den 1. august 2012. Dermed rammer de 150 ungdomsboliger et optimalt tidspunkt for de mange tusinde nye studerende, som hvert år flytter til København for at starte på et uddannelsesforløb.

Læs også: Skaffer penge til milliardprojekt ved frasalg

- ”Mønten” har en central beliggenhed på Amager Boulevard ved ikke mindre end tre metrostationer i umiddelbart nærhed, meget tæt på universitetet på Amager og centralt beliggende i forhold til Københavns centrum, lufthavnen mv., siger projektdirektør Ulrik Bebe.

Læs også: Milliardprojekt når to milepæle

Udlejning af ungdomsboliger og erhvervslokaler starter nu, og ifølge Ulrik Bebe er der stor forhåndsinteresse.

- Med den store efterspørgsel, der er på ungdomsboliger, forventer vi meget snart at kunne melde ”alt udsolgt”. Kontorlejemålene rammer et segment, som der er stort behov for; nemlig mindre lejemål, idet kontorlejemålene er mellem 50-147 m². Vi forventer også her en stor efterspørgsel på kontorleje­målene, således at ejendommen er fuldt udleje til ibrugtagning den 1. august, vurderer projektdirektøren.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.159