23948sdkhjf

Onlinesupermarked bygger for ”et stort trecifret millionbeløb”

Nemlig.com igangsætter nu virksomhedens til dato største enkeltstående investering: Opførelsen af et stort distributionscenter på mere end 30.000 kvm i Årslev nær motorvejen i Aarhus’ vestlige udkant.

Det oplyser onlinesupermarkedet i en pressemeddelelse. 

Den samlede pris for opførelsen og indretningen af det nye topmoderne distributionscenter i Aarhus er ikke offentlig, men der er tale om ”et stort trecifret millionbeløb”. Distributionscenteret bliver indrettet med blandt andet køle- og frostrum, så alle typer af dagligvarer kan pakkes og leveres direkte til kunderne. 

Bæredygtigheden får også en plads i det nye byggeri. Blandt andet vil det nye distributionscenter blive drevet af 100 pct. solenergi.

Nemlig.com’s leveringsområde dækker i dag 84 pct. af de danske husstande, og alle varer pakkes fra virksomhedens ene distributionscenter i Københavnsområdet. Investeringen i det nye distributionscenter i Vestdanmark giver nu de fynske og jyske kunder hurtigere levering og flere leveringsintervaller at vælge mellem, fortæller Stefan Plenge, stifter og adm. direktør i Nemlig.com, i pressemeddelelsen.

– Med denne investering forventer vi at skabe over 1.000 nye arbejdspladser i Østjylland indenfor lager og pakning samt specialister indenfor IT, kategori og HR. Vi går derfor allerede nu i gang med rekrutteringen af særligt lederne og specialisterne, så vi er klar til åbningen af distributionscenteret i 2022, siger Stefan Plenge.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.157