23948sdkhjf

Storordre til Esbjerg-installatør

Vvs-virksomheden Carl W. Reis A/S har vundet hovedentreprisen på totalrenovering af 248 badeværelser i de almene boliger Polarparken i Esbjerg
De 15 medarbejdere i vvs-virksomheden Carl W. Reis A/S i Esbjerg bruger cirka 20 procent af arbejdstiden på renovering af badeværelser. Og de kommende små halvandet år kommer de til at lave mange flere af den slags opgaver i Esbjerg almennyttige Boligselskabs afdeling Polarparken.

Carl W. Reis har vundet hovedentreprisen på renoveringen af 248 badeværelser, som i processen udstyres med energibesparende elementer.

Detailplanlægning
Det omfattende arbejde i Polarparken, som kommer til at tage 16 måneder, er planlagt og beregnet i mindste detalje.

- Vi lavede to prøvebadeværelser i november, så nu ved vi, at det tager 17 arbejdsdage per badeværelse. Vi har løbende 15 badeværelser under ombygning, afleverer to nye badeværelser hver anden dag og skulle gerne være færdige om 16 måneder, siger Søren Reis, indehaver af Carl W. Reis A/S, til Dansk VVS.

Arbejdet indebærer, at rummene skrælles fuldstændig for inventar, mureren fjerner gulv og fliser, hvorefter vvs’eren og elektrikeren skal til, inden mureren kommer igen og støber nyt gulv.


Ovenstående er et sammendrag af artiklerne Der er ofte mere at hente og Badeværelser i lange baner skrevet af Karin Wain og tidligere bragt i februarudgaven af Dansk VVS .

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125