23948sdkhjf

Søften Entreprenør konkurs efter hårdt 2011

Det østjyske entreprenørfirma Søften Entreprenør ApS, som for få år siden havde omkring 15 ansatte, er taget under konkursbehandling.
Efter et 2009, hvor Søften Entreprenør ApS måtte konstatere, at der var et underskud på ca. -350.000 kroner, kunne firmaet i 2010 fremvise et regnskab med sorte tal på bundlinjen; et overskud på 187.988 kroner.

Fremgangen i 2010 var dog ikke nok til at redde entreprenørfirmaet, som den 10. februar blev taget under konkursbehandling af Skifteretten i Randers.

I perioden frem mod konkursen har selskabet blandt andet været igennem en overdragelse af kapitalen i forbindelse med, at den nye direktør Per Lorentzen i 2010 kom ind i firmaet, forklarer sagens kurator, advokat Johnny H. Madsen, til Building Supply.

Derefter har firmaet været igennem et hårdt år, der har resulteret i den nuværende situation, hvor en række leverandører har set sig nødsaget til at indgive konkursbegæring.

Der arbejdes fortsat på at få det samlede overblik over selskabets aktiver samt hvilke dele, der skal sælges fra. Ved konkursen var der ifølge kurator kun enkelte medarbejdere tilbage i firmaet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.301