23948sdkhjf

Offentligt nybyggeri skaber 56.000 job

Offentlige investeringer skaber byggeprojekter for 38 mia. kr. i løbet af de næste ni år. - Timingen kunne ikke være ret meget bedre, mener Andreas Fernstrøm fra Dansk Byggeri.
Der skal bygges større projekter for 38 mia. kr. i løbet af de næste ni år. Og det betyder flere arbejdspladser både i byggeriet, men også i de lokalområder, hvor der bliver bygget.

Hos Dansk Byggeri anslår man, at byggeprojekter i 2015 vil give beskæftigelse til 4.600 alene i byggebranchen og til 3.600 i de leverende erhverv såsom materialeproducenter og -forhandlere, transporterhverv og rådgivende ingeniører.

- Timingen kunne ikke være ret meget bedre. De planlagte offentlige investeringer er spredt ud over hele landet, og de er med til at holde gang i byggebranchen, så vi fastholder den kvalificerede arbejdskraft, og så vi også er klar, når krisen vender, siger chefkonsulent Andreas Fernstrøm til Dansk Byggeri Barometer.

Dansk Byggeri skønner, at de planlagte offentlige investeringer i nybyggeri af sygehuse, universiteter og et fængsel over en 9-årig periode vil beskæftige over 56.000 både i og udenfor byggebranchen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109