23948sdkhjf

Medejer og direktør forlader Holbæk-tegnestue efter et kvart århundrede

Kullegaard og medejer Ulrik Mortensen går hver til sit efter næsten 25 år, oplyser tegnestuen i en pressemeddelelse. 

Ulrik Mortensen har været en del af Kullegaard siden 1996, først som sagsmedarbejder og senere som projektleder. Siden 2004 han delt ejerskabet med firmaets stifter, Thomas Kullegaard, og Finn Sandberg Atkinson. 

Fra sommeren 2019 har han desuden varetaget jobbet som produktionsdirektør og været en del af direktionen sammen med adm. direktør Kasper Kullegaard, der samtidig fik sin nuværende direktørtitel. 

Medejerskabet i Kullegaard består fremadrettet af adm. direktør Kasper Kullegaard, stifter Thomas Kullegaard, Finn Sandberg Atkinson og Nicolas Munkø. Fremadrettet vil direktionen bestå af adm. direktør Kasper Kullegaard.  

Også ny mand i formandsstolen 

I forbindelse med selskabets årlige generalforsamling er der desuden skiftet ud i bestyrelsen.

Kort om Kullegaard 

Kullegaard beskæftiger i dag omkring 50 medarbejdere på kontorer i Holbæk og Valby, og arbejder inden for alle arkitektfaglige discipliner.

Kullegaard blev stiftet i 1980 af direktør Thomas Kullegaard som anpartsselskab under navnet JT Tegnestuen.

Thomas Kullegaard har siden 2004 delt ejerskabet med Finn Sandberg Atkinson og Ulrik Mortensen og senest i 2015 med sønnen Kasper Kullegaard. I 2019 indtrådte Nicolas Munkø som en del af det samlede ejerskab.

I sensommeren 2019 blev Kasper Tranekær Kullegaard ny adm. direktør i firmaet, ligesom Ulrik Mortensen blev produktionsdirektør. Sammen udgjorde de to virksomhedens direktion.

Læs mere om Kasper Kullegaards tanker om firmaet og jobbet i dette interview.

Bestyrelsesformand Hans Christian Petersen samt advokat og bestyrelsesmedlem Palle Andersen udtræder. 

– Hans Christian Petersen og Palle Andersen har været afgørende for, at vi er den virksomhed, vi er i dag, siger adm. direktør Kasper Kullegaard, som kalder ændringerne i bestyrelsessammensætningen en streg under visionen om fortsat udvikling, transformering og tro på fremtiden. 

Den nye bestyrelsesformand er Frederik Petersen, som kommer med en stor erfaring inden for bestyrelsesarbejde samt en række andre ledende stillinger i erhvervslivet. 

Den kommende periode skal bruges på at få sammensætningen af bestyrelsen endeligt på plads.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125