23948sdkhjf

Odense-entreprenør erklæret konkurs

Efter et underskud på knap 2,5 million i 2011 viste ledelsens formodning om, at den fremtidige drift af FC Entreprenørteam ApS ville være problematisk, sig desværre rigtig.
Skifteretten i Odense har således pr. 21. februar taget entreprenørfirmaet under konkursbehandling på baggrund af en konkursbegæring modtaget den 17. februar.

FC Entreprenørteam ApS har i 2011, som seneste årsrapport dækker, et bruttoresultat på 3,6 mio. kroner mod 6,2 mio. kroner i 2009/2010. Af bundlinjen fremgår et underskud på -2,4 mio. kroner, mens der året før var et plus på ca. 135.000 kroner

Efter underskuddet var firmaets egenkapital på balancedagen negativ med -2,1 mio. kroner.

Af en note i årsrapporten, der er godkendt ved den ordinære generalforsamling den 20. januar, fremgår det, at ledelsen ikke forventede, at selskabets kreditinstitution vil udvide engagementet. Derfor var det ledelsens bedømmelse, at de konstaterede tab og fremtidige indtjeningsmuligheder ville gør det svært at fortsætte driften. Derfor søgte man efter supplerende kapital. Med konkursbegæringen viste ledelsens formodninger sig desværre at holde stik.

Kurator er advokat Erling Christensen, Trolle Advokatfirma, Vesterballevej 25, Snoghøj, 7000 Fredericia.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097