23948sdkhjf

Glostrup-entreprenør giver 127 lejligheder nyt liv

Entreprenørfirmaet Einar Kornerup skal udføre helhedsrenovering af den almennyttige boligbebyggelse Saltværkshuse, blok B, C og D i Tårnby for Boligorganisationen Tårnbyhuse. 

Det oplyser Glostrup-firmaet i en pressemeddelelse. 

Saltværkshuse er opført i 1948 og bebyggelsen består af i alt fire boligblokke. Den fjerde blok i Tårnby, blok A, er tidligere renoveret og vil fungere som reference og mock-up for projektet. 

Hovedentreprisen omfatter ombygning af 127 boliger, som efter sammenlægning bliver til 103 almennyttige boliger. Helhedsplanen omfatter renovering af klimaskærm inklusive nye vinduer, altandøre og nye stålaltaner. Derudover udføres nye tekniske installationer, nye køkkener og badeværelser samt nye tagboliger. 

Renoveringen udføres i samarbejde med Domus Arkitekter og Torkil Laursen A/S, Rådgivende Ingeniører samt Tvilum Landinspektørfirma og forventes at vare frem til oktober 2023. 

Inden alle etaper af helhedsrenoveringen talte Saltværkshuses fire blokke i alt 169 utidssvarende boliger. Med renoveringen reduceres det til i alt 136 moderne og mere tilgængelige lejligheder. Med projektet etableres flere familieboliger og handicapvenlige boliger samt elevatorer og nye tagterrasser.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.188