23948sdkhjf

Entreprenør fra Aabybro bygger boligejendom i Støvring

Den almene boligorganisation Vivabolig i Aalborg står over for at opføre 12 familieboliger i Støvring midtby. 

Entreprenørvirksomheden Tom Jacobsen A/S i Aabybro er valgt som totalentreprenør på byggeprojektet, efter det har være udbudt i begrænset totalentreprise i 2020. Det skriver Nordjyske.dk

- Skema B for projektet er netop nu med nogle små korrektioner blevet klar og fremsendt til Rebild Kommune. Lige så snart byrådet har godkendt Skema B, er det planen at byggerigt indledes hurtigst muligt, forklarer boligadvokat Mogens Olesen, der er en del af det investeringskonsortie, der står bag byggeprojektet, til avisen. 

Bygningen opføres med sandfarvede mursten kombineret med mørke mursten på øverste etage og med et fladt tag. 

I stueetagen indrettes to erhvervslokaler på henholdsvis 406 og 58 kvm, mens der på bygningens første og anden sal bliver indrettet seks lejligheder på hver etage. Alle lejlighederne bliver treværelses, hvoraf fire af dem er på 95 kvm., og de øvrige otte på 75 kvm. 

Erhvervslokalerne i stueetagen vil – hvis alt går som planlagt – stå klar til den 1. juli 2022. De kommende beboere i lejlighederne må vente nogle måneder mere, de står efter planen klar til indflytning den 1. oktober 2022. 

Arkitekt- og byggerådgivningsfirmaet No. 57 i Nibe har tegnet den nye etageejendom, som får adresse på Jernbanegade 26-28 i Støvring.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.112