23948sdkhjf

Kulden kunne ikke bremse boligbyggeri

Onsdag den 22. februar blev fejret rejsegilde på de 24 nye almene ældreboliger i Hvidovre, som Anker Hansen & Co opfører for DAB og Hvidovre almennyttige Boligselskab.
Trods den seneste tids hårde frost kunne projektleder, Benjamin Pedersen fra Anker Hansen & Co A/S ved rejsegildet den 22. februar glæder sig over,at tidsplanen holder og Hvidovre almennyttige Boligselskab og DAB serverede pølser, øl og vand på byggepladsen i dagens anledning.

Ved rejsegildet på de 24 almene ældreboliger på hjørnet af Hvidovrevej og Brostykkevej, var der lykønskninger til alle håndværkere arkitekter og ingeniører fra formand DAB, Henrik Berg og Hvidovres borgmester Milton Graf Pedersen. Arkitekt Torben Nagel, fra Arkitektfirma Mangor & Nagel A/S, kunne ved lejligheden også glæde sig over at tidsplanen holder. Det skriver Anker Hansen & Co deres hjemmeside.

Afslutter Bredalsåarken
De nye ældreboliger ligger på en 2.000 m² stor grund på hjørnet af Hvidovrevej og Brostykkevej, som Hvidovre almennyttige Boligselskab har købt af kommunen efter offentligt udbud.

De 24 nye ældreboliger bliver en del af Bredalsparken. Husene bliver bygget i samme stil som den øvrige bebyggelse med gule mursten og gule tage.

De 24 ældreboliger placeres i 4 forskudte boligblokke i 3 etager. Denne bygningstype findes i forvejen i Bredalsparken, og byggeriet kommer derfor til at virke som en afslutning af området mod hjørnet Hvidovrevej og Brostykkevej. Boligerne bliver på 74 m² bruttoareal, får altan og kommer til at bestå af et køkken/opholdsrum, opholdsværelse, soveværelse samt badeværelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079