23948sdkhjf

Første spadestik til Retspsykiatri Syddanmark

Ombygningen og udvidelsen på 8.500 m², som samler Region Syddanmarks retspsykiatri i Middelfart, indledes med det symbolske første spadestik den 28. februar.
Region Syddanmark samler retspsykiatrien i Middelfart, hvor der fremover bliver 70 retspsykiatriske døgnpladser samt en almenpsykiatrisk afdeling med 36 pladser. Ud af de retspsykiatriske døgnpladser skal 14 være to-værelsesstuer, som anbringelsesdømte patienter efter en periode kan flytte over i.

Foruden ombygning af eksisterende arealer udvides der med ca. 8.500 m². Byggeriet, som skal være klar til at samle retspsykiatrien fra efteråret 2013, går nu i gang og markeres med første spadestik den 28. februar ved Psykiatrisk Afdeling Middelfart.

Projekt til 237 millioner
Resultatet er en moderne retspsykiatri, hvor behandling og sikkerhed går hånd i hånd. Hvor der er fokus på den gode relation mellem patient og medarbejder og på varierede fritidsaktiviteter, blandt andet i form af voksenundervisning, træningskøkken og sportshal.

Der vil være gængse fysiske sikkerhedsforanstaltninger i form af en fire meter høj facade, der er designet til at modstå forsøg på rømning. Murene omkring retspsykiatrien vil være videoovervågede og belyst. Der vil være elektronisk adgangskontrol og et privat vagtværn vil overvåge området ved hjælp af kameraer.

Den samlede pris er knap 237 millioner kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094