23948sdkhjf

Det sker: CE-mærkning og markedsovervågning af byggevarer

TUN har på forårets gå-hjem-møder valgt at fokusere på Energistyrelsen og dennes intensiverede indsats inden for overvågning af byggevarer og CE-mærkning.
I 2010 startede markedsovervågningsteamet i Erhvervs- og Byggestyrelsen (nu Energistyrelsen) deres kontrol af byggevarer. Indsatsen er optrappet, og der er bl.a. et skarpt fokus på, at byggevarernes dokumenter, heriblandt CE-dokumenterne, kommer hele vejen igennem værdikæden.

Markedsovervågningen af byggevarer tager udgangspunkt i produkter, som er CE-mærket. Der foretages 3 kontrolindsatser i løbet af et år. Dertil vil der løbende være indsatser, som afhænger af indsigelser fra branchens aktører, som markedsovervågningsteamet i Energistyrelsen tager aktion på.

Markedsovervågningen af byggevarer vil uden tvivl få en større og større betydning for mange af TUNs medlemmer, hvorfor TUN har valgt at tage dette emne op på dette forårs ”Gå-hjem-møder”. Det vil være foreningskonsulent Joachim Nørgaard Strikert fra TUN, som vil guide deltagerne igennem dette emne.

Møderne afholdes i:
- Odense: Onsdag den 28. marts 2012 kl. 15.00, Næsbyhoved Skov, Kanalvej 52, 5000 Odense C
- Aalborg: Torsdag den 29. marts 2012 kl. 15.00, Hotel Hvide Hus, Vesterbro 2, 9000 Aalborg

Tilmelding hos TUN senest 9. marts 2012.
Læs mere om: tun
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078