23948sdkhjf

Optimisme i ventilationsbranchen

Tendensen til, at ventilationsvirksomhedernes andel af byggeopgaver stiger, får troen til fremtiden til at vokse i branchen. Flere faktorer tilskrives stigningen.
Krisen betyder, at der er kamp om opgaverne i ventilationsbranchen, og det vil der givetvis være et stykke tid endnu. Det kan dog ikke bremse en stigende optimisme i branchen, som oplever at ventilation får en stigende del af markedet.

Udviklingen mærker man blandet andet hos Glenco, som er en del af Kemp & Lauritzen-koncernen. Direktør Kim Kruse, som har ansvaret for entrepriseområdet, forklarer til Dansk VVS, at ventilationsområdet, fylder mere per samlede opgave i dag.

- Det er især, fordi folk tænker mere energirigtigt og gerne vil have en løsning fra starten, som fungerer optimalt. Derfor stilles der større krav, hvilket også betyder, at opgaven bliver større, siger Kim Kruse til Dansk VVS.

Nye krav øger hjælper branchen
Ud over den øgede miljøbevidsthed og de stigende krav til energirigtige løsninger det medfører er også lovgivning og offentligt byggeri til gavn for ventilatonsbranchen.

- Der er vækst at spore inden for nybyggeri, offentligt byggeri og inden for renoveringsopgaver. På renoveringsopgaverne hænger det sammen med et særligt fokus på energioptimering af de eksisterende installationer. Men vi er også godt hjulpet af, at der heldigvis er kommet en række krav til ventilationsløsninger især fra bygningsreglementet og brandnormen – der er vinden med os, siger formand for Foreningen af Ventilationsfirmaers (FAV) direktør Kim Jørgen Heide Kronby til Dansk VVS.


Ovenstående er baseret på Grøn medvind for ventilation skrevet af Trine Møller Pedersen, som tidligere er bragt i martsudgaven af magasinet Dansk VVS.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094