23948sdkhjf

Favrskov har fundet rådgivertrio til Hadsten Kulturhus

Rubow Arkitekter har vundet opgavom at give Kulturhuset Sløjfen i Hadsten nyt liv samt føje en ungdomsklub til bygningen. Det oplyser arkitektfirmaet i en pressemeddelelse om opgaven, der udføres for Favrskov Kommune.

Sammen med Vognsen Rådgivende Ingeniører og Nerd Architects er Rubow startet op på udviklingen og projekteringen af 550 kvm tilbygning samt delvis ombygning af kulturhusets eksisterende bygning. 

Ved at inddrage de mange aktive brugergrupper i udviklingen af projektet skal projektet være med til at skabe endnu mere liv og aktivitet i og omkring Kulturhuset Sløjfen, lyder det fra arkitektfirmaet.

Overvejer også en biograf 

I den samlede plan og udvidelsen af og nyindretning af Sløjfen, som den blev præsenteret med budgettet for 2019-20, holder man liv i overvejelser om at etablere en biograf ved kulturhuset, planer der går tilbage til den tidligere Hadsten Kommune. 

Baseret på tidligere tegninger for en udvidelse af Sløjfen med en ny biograf skønnes udgiften hertil at være cirka 9 mio. kr. 

Den eksisterende bygning fremstår i dag stadig nytænkende og udtryksfuld i sin arkitektur, og det er – med Rubow Arkitekters ord - derfor en spændende udfordring at tilføje et nyt element i form af en selvstændig bygning i tæt sammenhæng med kulturhuset.

Favrskov Kommune afsatte samlet 19 mio. kr. til udbygningen af Kulturhus Sløjfen og etableringen af en ungdomsklub med budgettet for 2019-2022. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141