23948sdkhjf

Adserballe & Knudsen vinder udvidelse af kendt teater

Der er stor begejstring hos Adserballe & Knudsen. Farum-entreprenøren har vundet hovedentreprisen på en ny teatersal til Mungo Park i Allerød. 

Mogens Hugo, bestyrelsesformand for Mungo Park, er “superglad for, at tilbygningsprojektet med den nye teatersal nu er en realitet efter flere års planlægning”, lyder det i en i en pressemeddelelse fra teateret.

Den nye teatersal med moderne faciliteter, flere sæder og en større scene bliver opført som tilbygning til det eksisterende teater, og den skal sammenbygges med foyerens facade. Hertil kommer lidt nedrivningsarbejder. Mungo Park vil fortsætte med at spille forestillinger i den eksisterende teatersal under det meste af byggeperioden.

Rådgiverteamet omkring byggeprojektet består af Arkitektfirmaet Christensen & Co., Oluf Jørgensen A/S Rådgivende Ingeniørfirma og Gade & Mortensen Akustik.

Allerød Kommune vil som bygherre indgå kontrakt med entreprenøren, og herefter vil byggeriet starte i løbet af foråret 2021 med forventet afslutning ultimo 2022.

Tilbygningen er finansieret af Allerød Kommune med 22,5 mio. kr. og støttet af A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal og Aage og Johanne Louis-Hansens Fond med hhv. 15 og 6 mio. kr. 

– Det er meget glædeligt, at byggeriet af en ny teatersal nu kommer i gang. Helt i tråd med byrådets vision er vi nået til denne milepæl i et godt samarbejde, hvor vi selvfølgelig også er taknemmelige for den støtte, byggeriet har fået af to fonde, udtaler Allerøds borgmester, Karsten Längerich, i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109