23948sdkhjf

Topchef forlader Lemvigh-Müller

Morten Trolle er efter gensidig aftale fratrådt sin stilling som administrerende direktør hos Lemvigh-Müller. Det oplyser teknik- og stålgrossisten.

Han har stået i spidsen for Lemvigh-Müller siden 2012, hvor han overtog stillingen efter Morten Jørgensen.

Direktør-skiftet skal ses i lyset af, at Lemvigh-Müller er i færd med at rulle en ny strategi ud. For at sikre klart ejerskab for de mange strategiske initiativer og tæt sammenhæng mellem aktiviteterne på tværs af værdikæden har bestyrelsen ønsket at konsolidere direktionen.

Lemvigh-Müllers nye strategi skal positionere virksomheden som den foretrukne forretningspartner for industrien, installationssektoren og byggebranchen på både kunde- og leverandørsiden.

Strategien rummer tre strategiske spor og en lang række konkrete projekter og aktiviteter, som blandt andet har fokus på at bringe Lemvigh-Müller helt i front i forhold til grøn omstilling, digitalisering og best in class-kundeoplevelser.

For at kunne eksekvere så effektivt som muligt på strategien har bestyrelsen valgt at konsolidere direktionen til to sideordnede direktører, Christian Herbert og Christian Søgaard-Christensen.

Christian Herbert har fremadrettet ansvaret for virksomhedens markedsvendte funktioner, og Christian Søgaard-Christensen har ansvaret for de operationelle funktioner og stabsfunktionerne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094