23948sdkhjf

Let adgang til byggesager i Aalborg

Virksomhederne og borgere i Aalborg Kommune kan nu følge deres byggesager digitalt frem for at skulle kontakte kommunen direkte.
Som et led i Aalborg Kommunes digitaliseringsstrategi kan man nu følge sin byggesag digitalt.

Akkurat ligesom man kan følge sine forsendelser hos Post Danmark med et ”track-and-trace” nummer, kan borgere og virksomheder i Aalborg Kommune nu følge sin byggesag online på nettet.

Konkret indebærer det, at Aalborg Kommune sendes der en mail til ansøgeren med en kode, når kommunen modtager en byggeansøgning. Koden giver adgang til en tjeneste, der viser, hvor langt behandlingen af ansøgerens byggesag er i sagsbehandlingen.

Sparet tid skal give hurtigere service
Den digital løsning, som kommunen i samarbejde med KMD står bag lader ansøgerne følge hver enkelt ansøgning og byggetilladelse på samme sag/sagsnummer. Forhåbningen er, at den tid, der spares kan bruges på sagsbehandling, hvilket gerne skulle resultere i en endnu bedre og hurtigere service for virksomheder og borgere.

På sigt er ambitionerne høje, og det forventes, at servicen udvides til at omfatte andre sagsområder i Teknik- og Miljøforvaltningen, så man kan følge sagsbehandlingen indenfor såvel miljø, forsynings samt trafik og vej-området.

Byggesagen følges på Aalborg Kommunes hjemmeside via : www.aalborgkommune.dk/Erhverv/Byggeri/Sider/Folgdinbyggesag .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094