23948sdkhjf

Nyt Om Navne

Denne gang kan vi berette om nyansættelser hos Grontmij, Scandi Supply, Venti og VMC Pitzner.
Grontmij A/S
Bent Bøkman (51) tiltræder den 1. marts 2012 som pressechef i den rådgivende ingeniørvirksomhed Grontmij i Glostrup.

Bent Bøkman kommer fra en stilling som pressechef i Forbrugerrådet, hvor han har været ansat de seneste seks år. Inden Bent Bøkman kom til Forbrugerrådet, arbejdede han som pressekonsulent i DI. Derudover har han blandt andet været ansat på Danmarks Radio.

Hos Grontmij skal Bent Bøkman bidrage til en positiv udvikling af virksomhedens eksterne positionering med fokus på bæredygtige løsninger inden for vand, energi, transport, planlægning og design.

Bent Bøkman er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har en diplomuddannelse i ledelse.

Scandi Supply A/S
Scandi Supply, der er totalleverandør af produkter til passiv brandsikring, har ansat Erik Ohm som et led i styrkelsen af samarbejdet med arkitekter, ingeniører og øvrige aktører i byggebranchen.

Erik Ohm har flere års erfaring fra byggebranchen.

Venti AS
Venti har pr. 13. februar 2012 ansat Joanna Nielsen (38) som intern teknisk konsulent for produktområdet komfortventilation.

Joanna er uddannet ingeniør, og har før sin start hos Venti arbejdet som rådgivende VVS-ingeniør. Med ansættelsen af Joanna ønsker Venti at styrke sit service- og vidensniveau yderligere.

Pitzner Gruppen
Virksomheden, der består af selskaberne VMC Pitzner, Corona Pitzner og AGJ Pitzner, har ansat tre nye medarbejdere.

Hos VMC Pitzner er 48-årige Michael Andersen ansat som chauffør ved hovedafdelingen i Hedehusene. Han har det seneste halve år kørt fejemaskine for firmaet Preben O. Nielsen og var forud for dette ansat i et kloakfirma.

Desuden er Karin Schjøring ansat i administrationen hos Corona Pitzner, hvor hun blandt andet tager sig af afmeldinger af lifte og varetager diverse administrative opgaver. Hun har senest arbejdet med administration i Glostrup Kommune i tre år og før det være ansat i ekspeditionen hos Sygeforsikring Danmark gennem 23 år.

Endelig er Carsten Jensen, 46 år, ansat som ansvarlig for klargøring af letvogne hos udlejningsfirmaerne i Pitzner Gruppen. Carsten Jensen er formelt ansat hos AGJ Pitzner, men har sit daglige arbejde hos VMC Pitzner i Hedehusene. Han er uddannet tømrer og er desuden deltids brandmand. Carsten Jensen har de seneste tre år været ansat hos Cramo A/S og forud for det i en lignende periode hos Skanska.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078