23948sdkhjf

G.V.L. Entreprise bygger 24 boliger i Halseby

Spaden går nu i jorden på 24 nye boliger i Halseby ved Korsør. Med byggeriet har Slagelse Kommune sat gang i det andet af fem projekter med samlet 106 nye boliger.
Slagelse Kommunes Borgmester Lis Tribler og formand for Handicap og Socialpsykiatriudvalget Jørgen Andersen har i fællesskab netop taget første spadestik på byggeriet af 24 nye boliger på Halsebyvænget i Halseby ved Korsør.

Dermed kan entreprenører og håndværkere fra G.V.L. Entreprise, som vandt hovedentreprisen på opgaven, komme godt i gang med byggeriet.

Byggestarten markerer, at det andet af i alt fem byggerier med tilsammen 106 nye boliger er sat i gang. Samtidig markerer byggeriet endnu et skridt Slagelse Kommunes gennemførsel af et af de store mål for tilbud til voksne handicappede, at kunne tilbyde en tidssvarende bolig med mulighed for privatliv i eget hjem.

Projekt til 46 millioner
Når byggeriet om ca. et år står klar til indflytning får den enkelte beboer en bolig på 75 m², hvoraf 25 m² indgår i de fællesarealer der er placeret direkte op til boligerne. Af den samlede anlægssum på godt 46 mio. kroner udgør Slagelse kommunes andel knap 4 mio. kr.

Mens G.V.L. Entreprise står med hovedentreprisen er totalrådgiver og arkitekt på projektet Arkitekttegnestuen Virumgård A/S. Ingeniør er EKJ Rådgivende Ingeniører A/S og landskabsarkitekt Nørgaard & Holscher Landskabsarkitekter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094