23948sdkhjf

Nystartet tømrerfirma med fornyet energi

Efter at have solgt sit gamle firma sidste år har Bent Jensen igen valgt at starte for sig selv. Denne gang hedder det nystartede firma BVJ Tømrer og Snedker A/S.
Bent Jensen glæder sig til igen at komme i gang med at lægge tage på vestsjællandske huse. Denne gang som indehaver af det nystartede BVJ Tømrer og Snedker.

Sidste år solgte han ellers sit tidligere firma til tømrermester Steff Rølund for at få mere tid til arbejdet i marken. Samarbejdet med tømrermesteren fra Slagelse blev dog kortvarigt. Det skriver nordvestnyt.dk.

Starter fra bunden
Ressourcerne er indtil videre begrænsede, og ud over Bent Jensen er tilknyttet broderende Henning ansat. Troen på fremtiden er der til gengæld i overflod.

- Jeg begynder fra bunden af med to biler og en enkelt mand, så det er lidt som at starte forfra, bare har jeg en masse erfaring og ideer med i værktøjskassen. Jeg tror på fremtiden og glæder mig til at komme rigtig i gang. Telefonen har ringet en hel del gange efter annoncen var i sidste uge, så jeg tror på, at der er ved at komme gang i hjulene igen, siger Bent Jespersen til nordvestnyt.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079