23948sdkhjf

Skybrud sender salget af kælderventiler i vejret

Producent og forhandler melder om en voldsom stigning i salget af kælderventiler og højvandslukkere. Årsagen er det ekstreme vejr, som blandt andet ramte København sidste år.
Siden sidste sommers skybrud over København har Lauridsen Handel og Import A/S oplevet en stor stigning i salget af løsninger til kældere, som nu eller i fremtiden risikerer at blive oversvømmet.

- Efterhånden har boligejere i udsatte områder fået øjnene op for de godkendte højvandslukkere, da det er en særdeles overskuelig investering, og derfor er interessen blandt kloakmestrene også stigende, hvilket vi kan mærke på tilslutningen til de kurser, som vi udbyder, siger marketingschef i Lauridsen Handel og Import, Lars Frederiksen, til installator.dk.

Salget firdoblet
Sejma Industries ApS er også blevet oversvømmet med ordrer på kælderventiler.

- Skybruddet betyder enormt meget for salget. Omkring 80 procent af vores salg af tilbageløbsstop har netop været til Storkøbenhavn, og jeg er sikker på, det skyldes, at skybruddet ramte hårdest her, siger sælger og reklameansvarlig i Sejma Industries, Tonny Mønster, til installator.dk.

Firmaet melder, at salget af kælderventiler er firdoblet siden skybruddet i hovedstaden i starten af juli sidste år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078