23948sdkhjf

Bygger ny musiksal

Aftaler med håndværkere og ingeniører er på plads, så når byggetilladelsen er i hus, vil Dronninglund Efterskole bygge en ny musik- og multisal til ca fire millioner kroner.
En ny musik- og multisalg skal give musikliniefaget på Dronninglund Efterskole bedre vilkår, hvorfor skolen vil sætte gang i byggeriet, så snart der foreligger en byggetilladelse fra Brønderslev Kommune.

- Derfor bygger vi et helt nyt musikhus. Eller det bliver faktisk et multihus, der kan bruges til mange ting: En scene med tilhørende koncertsal. Scenen kan lukkes af og bruges til undervisning, og når man så lukker op for resten, så har vi et fedt koncertsted. Der bliver også små øverum og optage-faciliteter, fortæller efterskolens forstander, Asbjørn Ramlov, til nordjyske.dk.

Klar til at gå i gang om få uger
Ifølge efterskolens hjemmeside giver den nye bygning både mulighed for at undervise i ét stort lokale og to mindre, ligesom der bliver mulighed for at lukke en foldedør op, hvis der skal gives koncert til resten af skolen eller til gæster udefra. Samtidig får skolen en ny foredragssal. Dermed kan den gamle foredragssal anvendes til sit oprindelige formål – gymnastiksal. Der er det planen at indrette faciliteter til en ny Fitness-linie.

Efterskolen har fået bevilliget ca. 4 mio. kroner og venter nu på byggetilladelsen, så startskuddet til byggeriet kan tages. Håbet er, at den nye sal kan stå færdig til august.

- Vi regner med at få byggetilladelse i løbet af få uger, og går i gang med at bygge så snart frosten er af jorden. Vi har allerede lavet de nødvendige aftaler med håndværkere, ingeniører og så videre, så det kommer til at gå stærkt, når først vi kommer i gang. Det skal stå færdigt i slutningen af august, så det nye hold elever kommer til at bruge det, siger Asbjørn Ramlov til nordjyske.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078