23948sdkhjf

Byggeri skal skabe liv på Hals Havn

En ny lokalplan for Hals Havn skal bane vejen for etablering af boliger, butikker og andet, som kan skabe aktivitet på havneområdet.
Planerne for en del af Hals Havn lader ikke til at blive til virkelighed. Derfor vil Aalborg Byråd med et nyt forslag til en lokalplan skabe aktivitet på en del af havnen, som er vendt mod vandet.

Området, som er 800 m² stort, skal med planen kunne anvendes til boliger, butikker, hotel eller vandrehjem samt restaurant og lignende.

I den del af området, som er vendt mod havnen skal der - med lokalplanforslagets ord - være aktivitetsskabende i stueetagen. Dermed må der kun indrettes boliger oven en butik eller et værksted/ udstillingslokale i den del af området, som vender mod Havnegade. I den øvrige del af området kan der etableres boliger i stueetagen. I alt forventes etableres syv boliger.

Planforslaget indebærer endvidere, at der i den fremtidige anvendelse af området maksimalt må være dagligvarebutikker på 250 m² og udvalgsvarebutikker på maksimalt 250 m². Bebyggelsen kan blive i op til to etagers højde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.411