23948sdkhjf

KHR Architecture ansætter Zeso Architects’ stifter og direktør

Københavnske KHR Architecture har ansat Torben Juul, medstifter af og tidligere adm. direktør i Zeso Architects, som chef for en ny fokuseret indsats på boligbyggeri. Det oplyser selskabet med hovedsæde på Holmen i en pressemeddelelse. 

Torben Juul tiltræder sin nye stilling den 1.marts, præcis én måned efter, at han officielt forlod direktørposten i Zeso Architects som led i et generationsskifte

Fra KHR Architecture lyder det, at ansættelsen skal ses som en strategisk prioritering af boligområdet. 

– Torben kommer med en stor faglighed og et godt netværk inden for boligbyggeri, så vi kan hjælpe endnu flere bygherrer med at realisere boligprojekter, der er ud over det sædvanlige, siger direktør og partner i KHR Architecture, Lars Kragh, i pressemeddelelsen og uddyber, at Torben Juul strategisk skal være med til at videreudvikle boligbyggeri som et forretningsområde. 

Ud over boliger, arbejdet KHR primært med erhvervs-, uddannelses- og sundhedsbyggeri. Som en del af KHRs vækststrategi har firmaet gennem de seneste år øget andelen af private kunder og samarbejdet med ejendomsudviklere, forklarer Lars Kragh: 

– Vi har fået bekræftet, at det giver rigtig god mening for os at arbejde sammen med ejendomsudviklere, så vi allerede helt fra start kan være med til at definere projektet.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.158