23948sdkhjf

MT Højgaard-selskab sælger krangrenen for tocifret millionbeløb

Kranvirksomheden Normas Cranes køber kranafdelingen i MT Højgaard Holdings forretningsenhed Ajos fra den 1. april. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse. 

Salgsprisen for aktierne er aftalt til 62 mio. kr. 

Handlen omfatter syv specialiserede medarbejdere på to lokationer og kranflåden i form af flere end 50 tårn- og semimobilkraner samt kranafdelingens ordrebog. 

– Ajos skærper profilen med salget af kranforretningen og får mulighed for at investere målrettet i udvalgte forretningsområder med særligt fokus på de bæredygtige løsninger, som spiller en stadig større rolle i byggeindustrien og er en integreret del af vores strategi på tværs af alle forretningsenhederne i MT Højgaard Holding koncernen, siger Morten Hansen, adm. direktør og koncernchef i MT Højgaard Holding. 

Investerer pengene

Efter frasalget af kranaktiviteterne i 2021 og hejsaktiviteterne i efteråret 2020 vil Ajos investere i at styrke sin position inden for indretning og drift af byggepladser samt salg, opsætning og udlejning af skure, moduler og svanemærkede pavillonmoduler, oplyser selskabet.  

– Vi sælger en velfungerende kranforretning for at skærpe vores fokus på skur-, modul- og pavillonmarkederne, hvor vi har en rigtig god position og oplever stigende efterspørgsel med særlig stærk fremgang inden for vores Svanemærkede pavillonmoduler, siger Ole Wamsler, adm. direktør i Ajos, i pressemeddelelsen. 

Læs mere om Ajos’ planer for svanemærkede pavilloner i dette interview med adm. direktør Ole Wamsler.

– Vi skal løbende investere for at fastholde momentum i de aktiviteter, og derfor prioriterer vi ressourcerne, tilføjer han. 

Pavillonerne anvendes i stigende grad som midlertidige skoler, institutioner eller til genhusning i forbindelse med store renoveringsprojekter samt til studerende, ældre, flygtninge, hjemløse samt andre med akut behov for en midlertidig bolig. De kan bygges sammen i stort antal og i flere plan og tilpasses til den enkelte funktion.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109