23948sdkhjf

Sats på servicemarkedet sender GK over 400 medarbejdere i Danmark

Teknikentreprenøren GK Danmark har taget bestikket frem og er klar til at tage en større bid af servicemarkedet.

Efter flere år med kontrolleret vækst indleder teknikentreprenøren således en strategisk offensiv med at overtagede den primære del af Dantherms danske serviceforretning. Det oplyser GK i en pressemeddelelse. 

Fremover vil hovedparten af ventilationsfirmaet Dantherms danske kunder få serviceret produkter af GK Danmark. 

– Med overtagelsen af Dantherms serviceforretning får vi nye muligheder på det danske marked, hvor vi understøtter vores strategi om at øge vores tilstedeværelse i markedet, siger adm. direktør Jørgen L. Christensen fra GK Danmark, i pressemeddelelsen 

Efter overtagelsen af Dantherms serviceforretning beskæftiger GK Danmark flere end 400 medarbejdere fordelt over landet, heraf 150 hos faste underleverandører. Firmaet har hovedkontor i Odense og otte afdelinger rundt om i landet.  

Fra Dantherm lyder det, at samarbejdet giver mulighed for at fokusere på og ekspansion inden for kerneforretningen med udvikling, produktion, rådgivning og salg af virksomhedens produkter. Virksomheden blev i 2016 opkøbt af den svenske kapitalfond Procuritas og har i dag fabrikker og salgsselskaber i hele Europa.

Kort om parterne

Dantherm Gruppen er leverandør af indeklimaløsninger til opvarmning, køling, affugtning og ventilation af en bred vifte af mobile og stationære applikationer. 

Dantherm A/S i Skive er det største selskab i gruppen og varetager udvikling, produktion, rådgivning og salg af koncernens produkter i Danmark indenfor opvarmning, ventilation, affugtning og køling. Dantherm A/S beskæftiger cirka 220 medarbejdere og omsætter for ca. 330 mio. kr.

GK Danmark er totalleverandør af installationer med egen produktion inden for ventilation, køl, VVS og sprinkler. Fokus er på teknikentrepriser og service i et livscyklusperspektiv.

Firmaet tilbyder energiløsninger til såvel nybyggeri som renovering fra rådgivning, kortlægning af energiforbrug, løsningsforslag, udførelse med mere.

I dag beskæftiger koncernen godt 400 medarbejdere i Danmark og omsætter for ca. 420 mio. kr.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125