23948sdkhjf

Bygma køber op – og Falster er ikke Fyn

Wood Supply bragte forleden historien om Bygmas opkøb af XL-BYG C. Aarslew-Jensen på Falster. Af uransagelige årsager lykkedes det journalisten at forveksle Sydhavsøerne, altså Lolland og Falster, med det Sydfynske øhav, hvorfor artiklen blev et meningsløst geografisk makværk. Redaktionen beklager fejlen og har bogmærket Google Maps, så lignende fadæser kan undgås. Vi bringer her historien i en korrekt udgave.

 

Bygma ekspanderer og overtager pr. 18. april 2021 XL-BYG C. Aarslew-Jensen på Gaabensevej 44 i Nykøbing F.

Det oplyser byggecenterkæden i en pressemeddelelse.

– C. Aarslew-Jensen er en betydelig aktør på markedet for byggematerialer på Lolland og Falster, og passer således særdeles godt ind på Bygmas landkort, skriver selskabet, der med opkøbet gør sit indtog på de danske sydhavsøer. 

Med opkøbet styrker byggecenterkæden desuden sin position i det sydsjællandske, hvor Bygma har et proffcenter i Næstved og byggemarkeder i Rønnede, Haslev, Haarlev og Store Heddinge.

En forretning i fremgang

C. Aarslew-Jensen, der blev grundlagt i 1848, kom ud af regnskabsåret 2019/20 med en bruttofortjeneste på 22,6 mio. kr., mens årets resultat før skat lød på 4,6 mio. kr. svarende til en fremgang på mere end 3 mio. kr. fra 2019. Selskabet beskæftigede i regnskabsåret gennemsnitligt 40 fuldtidsansatte, og egenkapitalen lød ved årets udgang på 28,4 mio. kr., mens de samlede gældsforpligtelser udgjorde 18,5 mio. kr.

Under Bygmas ejerskab skifter forretningen navn til Bygma Nykøbing F og vil indgå i Bygmas Region Øst, der ledes af regionsdirektør Jens Jensen.

C. Aarslew-Jensens nuværende direktør Karsten Mouritsen fratræder i forbindelse med overtagelsen. Han afløses af trælastchef Jan Madsen som ny direktør for Bygma Nykøbing F den 18. april 2021.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.139