23948sdkhjf

To fejringer på to dage - NRE færdig med havecentre

I Hørsholm har NRE Group netop aflevereret havecenter med restaurant-, café- og legeområdet til havecenterkæden Plantorama. Det oplyser entreprenørvirksomheden i en pressemeddelelse. 

Byggeriet, som parterne kalder deres første projekt, er opført i totalentreprise af NRE-datterselskabet NRE Copenhagen. 

Det nybyggede havecenter er 8.800 kvadratmeter med tilhørende parkeringspladser og udenomsarealer. Udover butiks- og lagerfaciliteter rummer centret også et nyt restaurantkoncept, kaffebar og et legeområde. Byggeriet er opført med energibesparende belysning og solceller, ligesom også regnvand opsamles i vandtanke under jorden og genanvendes til vanding af blomster og planter. 

– Den første aflevering til en ny samarbejdspartner er altid en milepæl. Vi er ydmyge over for den tillid, som Plantorama har vist os, og vi er i dag rigtig glade over at have afleveret et stort og flot havecenter til Plantorama, siger adm. direktør Jacob Eiskjær Olesen, NRE Copenhagen, i pressemeddelelsen.

Fejring i Hørsholm og Tilst

Plantorama i Hørsholm slog dørene op torsdag den 25. marts 2021. Dagen efter, den 26. marts, fejrede havecenterkæden så åbningen af et andet nyt havecenter, som NRE også har stået for at opføre.

Det ligger i detailområde med Bilka, Bauhaus og andre kendte butiksnavne i Tilst ved Aarhus og dækker næsten 12.000 kvm inklusiv tilhørende parkeringspladser og udenomsarealer.

Det samlede byggeri rummer udover butiks- og lagerfaciliteter også et nyt restaurantkoncept, en kaffebar og et legeområde. Her er der også solceller placeret på husets tage samt opsamling af regnvand i vandtank under jorden, der bruges til vanding i selve centret.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109