23948sdkhjf

AP Ejendomme indgår entrepriseaftale på 143 boliger i Fredericia

Når AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, inden længe sætter gang i opførelsen 143 svanemærkede lejeboliger i Carolinelunden i Fredericia, så bliver det med NRE Denmark som totalentreprenør. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse fredag. 

Parterne har netop indgået totalentrepriseaftalen for Carolinelund-projektet, der er beliggende i Kanalbyen i Fredericia. 

De 143 lejeboliger er fordelt på 128 lejligheder, 10 rækkehuse og fem town houses i to etager. Lejlighederne opføres med stor variation i størrelserne, fra 45-125 kvm. 

Boligerne er fordelt på to byggefelter, AP Pension har købt af Kanalbyen, som Fredericia Kommune og Realdania By og Byg er ejere af. 

Adm. direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, forventer, at opførelsen af boligerne bliver sat i gang i juli i år. 

Svanemærkede boliger med udsigt

Fælles for de mange boliger er, at de alle enten får altaner eller private terrasser. Herudover kommer der en stor fælles gård, der ligger en forbindelse med den store Søndervold Park, der er ved at blive opført i Kanalbyen i Fredericia. 

– På en fælles tagterrasse opfører vi et orangeri, hvor der bliver udsigt til Lillebælt, så det er nogle fantastiske omgivelser, som vi opfører Carolinelund i. Med Svanemærket kommer de kommende beboere til at leve i bæredygtige boliger, der både er sunde at bo i, og som er gode for klimaet, fortæller Peter Olsson. 

Arkitema har tegnet boligerne i Carolinelunden, der ventes klar til indflytning i løbet af efteråret 2023.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156