23948sdkhjf

Visionsprojekt: En ny fremtid for Bording

Ikast-Brande Kommune og Realdania har taget de første skridt i visionsprojektet, der skal munde ud visionære bud på en ny fremtid for byen.
Stationsbyen Bording er kommet på landkortet efter ni eksperter fra Århus, Aalborg og København i går lagde vejen forbi byen for at se nærmere på byens frivillighedsliv.

Eksperterne er inddelt i tre hold, der hver især skal komme med hvert deres bud på En Ny Fremtid for Bording inden for byens kunstneriske profil, erhvervsudviklings profil og fritids- og frivilligheds profil.

- Bording har mange ressourcer og især byens frivillige og deres store velvillighed er overvældende. Der er rigtig mange mennesker med noget på hjertet for deres by og vi oplever en meget stor samarbejdsvilje, udtaler Planchef i Ikast-Brande Kommune, Karina Kisum Jensen på kommunens hjemmeside.

I forbindelse med projektet, har kommunen har oprettet et Portnerpanel af frivillige som har meldt sig til at arbejde med eksperterne på to workshops i løbet af foråret og sommeren.

Eksperternes arbejde forventes at blive afsluttet d. 1. juni, hvorefter kommunen har tre visionære bud på en ny fremtid for byen.

Visionen vil skærpe billedet af fremtidige investeringer og afklare de kommunale prioriteringer i Bording, og ikke mindst vil Bordingenserne få et fælles fokuspunkt og fornyet perspektiv på fremtiden for deres by.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093