23948sdkhjf

Først brik falder på plads i 160.000 kvm logistikcenter

Allerførste spadestik er netop taget til det, som over de kommende år skal blive til Logicenters’ 68.000 kvm logistikanlæg i Skandinavisk Transport Center i Køge. Det oplyser logistikejendomsudvikleren i en pressemeddelelse. 

Første element i udviklerens nye østsjællandske logistikcenter bliver det anlæg på 16.000 kvm, som nu er gået i jorden. Ejendommen bygges med henblik på udlejning til det, som betegnes ”klima- og miljøbevidste” kunder, og forventes færdigt til næste forår. 

– Vi er meget glade for at have taget det første spadestik til vores nye ejendom i Skandinavisk Transport Center. Køge har logistisk set en ekstrem god beliggenhed i Øresundsregionen i nærheden af Kastrup Lufthavn samt flere motorveje og havneanlæg, siger Mattias Kettelhoit, der har titel af Head of Logicenters, i pressemeddelelsen.

Logicenters blev grundlagt af NREP i 2015 som udvikler og ejer af logistikfaciliteter i Norden. Firmaet råder over cirka 1,7 mio. kvm logistikplads.

Logicenters købte i 2020 et grundareal på 160.000 kvm i Skandinavisk Transport Center i Køge, hvor de samlet 68.000 kvm logistikanlæg skal opføres. 

I Køge satte Logicenters i november sidste år gang i et andet projekt, en 35.000 kvm store logistikejendom til PostNord.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.11