23948sdkhjf

Feriestemning i 96 nye boliger i Silkeborg

I starten af 2023 står et nyt ”boligresort” med 96 boliger, navngivet Holmsø Boligresorts, klar i Silkeborg. Og det skal danne skole som fremtidens bofællesskab for borgere over 55, lyder det i en pressemeddelelse fra firmaet bag, Ejendomsinvestering A/S. 

Ordet ”boligresort” er opfundet til formålet. ”Bolig” er den trygge ramme om hverdagen, mens ”resort” leder tankerne hen op det, som mange feriegæster kender fra udenlandske hotelkomplekser.  

– Med de faciliteter og aktiviteter vi kommer til at tilbyde, bliver det en blanding af en bolig og et hotel/resort. Derfor kalder vi konceptet Holmsø Boligresorts, forklarer stifter og direktør i Ejendomsinvestering, Jonas Dørken, i pressemeddelelsen. 

De 96 lavenergi lejligheder samt en række fællesarealer i Holmsø, Silkeborg skal således være et serviceret bofællesskab for aktive beboere med wellness-afdeling, fitness- og gymnastikrum samt vinterhave/orangeri. Fra tagterrassen bliver der udsigt over Silkeborg by.

Boligresortets aktivitetsvært arrangerer tilbud om aktiviteter og arrangementer som fællesspisning, temaaftener, foredrag, vandreture og busture.

Bebyggelsen kommer til at bestå af en åben boligkarré på tre til seks etager, der er opført i en U-form og med et åbent grønt gårdmiljø. Der etableres grønne tage som et bæredygtig tiltag, og for at bebyggelsen falder naturligt ind i landskabet. 

Udvider konceptet til andre byer

Ejendomsinvestering tror så meget på konceptet, at der allerede nu er planer om at udvide boligkonceptet til andre jyske provinsbyer.

Derfor har de ansat projektleder Michael Høeg Andersen med 26 års erfaring fra rejsebranchen, hvoraf han de seneste 15 år har arbejdet med senior-rejser.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094