23948sdkhjf

Nyt innovationsmiljø for byggeri og konstruktion ser dagens lys

Bygge- og konstruktionsindustrien har en lang historie og stolte traditioner i Horsens og omegn, og sådan skal det også være fremover. Til sommer åbner et nyt innovationsmiljø i hjertet af Horsens, som skal styrke innovationshøjden og dermed den kommercielle fremtid inden for byggeri og konstruktion. 

Innovationsmiljøet hedder Construction Center Denmark og åbner officielt dørene sammen med den nye Campus Horsens. 

– Vi vil skabe rum for, at virksomheder, iværksættere og talentfulde studerende kan arbejde sammen, trække på byens faglige netværk og få adgang til den nyeste forskning og tekniske faciliteter på campus, så vi sammen kan accelerere udviklingen af innovative og bæredygtige virksomheder inden for feltet, siger Jakob Søndergaard, som er leder i Construction Center Denmark og har en baggrund fra det aarhusianske iværksætter- og innovationsmiljø, i en pressemeddelelse om det nye center. 

Bag Construction Center Denmark står VIA University College og foreningen Insero Horsens. 

Partnerskaber som hjørnesten

En af de virksomheder, som har skabt markant resultater inden for byggeindustrien er Casa, hvor stifter og medejer Michael Mortensen hilser det nye innovationsmiljø velkommen. 

– Med en koncentration langt over landsgennemsnittet af viden, uddannelseskraft og talent inden for bygge- og konstruktionsindustrien ser vi, at Construction Center Denmark og dets partnerskaber positivt vil bidrage til den afgørende udvikling i industrien, siger Michael Mortensen fra Casa. 

Netop partnerskaber med stærke lokale virksomheder inden for konstruktionsbranchen er en hjørnesten i det nye innovationsmiljø. Her er ambitionen at kombinere viden fra VIA University College med praktisk erfaring fra stærke lokale virksomheder for sammen at skabe løsninger og forretningspotentialer, som kan realiseres i virkeligheden og gøre en forskel lokalt og nationalt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

2.125