23948sdkhjf

Midtjysk byggefirma: - Vejle rykker!

Byggefirmaet JCN A/S har for alvor bidt sig fat i Vejle. Senest med en ordre på 13 mio. kr. og med flere i pipeline.
Der er en masse at fejre, når det midtjyske byggefirma JCN indvier sin afdeling i Vejle med en reception den 15. marts i det nye domicil på Fredericiavej 99.

Siden JCN etablerede sig i Vejle for 36 måneder siden har virksomheden haft stor succes. Senest har JCN fået en stor ny ordre, som betyder en omsætning på 13 mio. kr. Og flere store projekter er i pipeline.

- Vi så Vejle og hele Trekantsområdet som et område i vækst – og dermed et område, som er interessant for en virksomhed som vores. Den antagelse er helt rigtig. Selv midt i en krisetid formår Vejle at rykke – og JCN er blevet inviteret til at rykke med. Vi er blevet accepteret som en professionel og robust virksomhed, og bygherrerne i området har vist stor tillid til os, siger direktør Flemming Skov Nielsen.

Kabelovergangsstationer – og mere i pipeline
Den ene af de nye opgaver i Trekantsområdet er med Energinet.dk som bygherre. Her opfører JCN seks kabelovergangsstationer fordelt over Østjylland.

- Der er tale om en hovedentreprise på 13 mio. kr., hvor vi blandt andet skal samarbejde med COWI som ingeniør. Det er et interessant projekt, vi ser meget frem til, siger Ib Cramer.

Desuden arbejder JCN på en række andre spændende og store projekter i Østjylland. Blandt andet et omfattende boligprojekt.

- Vi forventer, at i hvert fald én af dem falder på plads inden for meget kort tid, siger Ib Cramer.

Flot modtagelse
I Vejle har JCN naturligvis også selv stået for istandsættelsen af det nye domicil på Fredericiavej 99. Faktisk er det nye domicil allerede taget i brug af Vejle-medarbejderne, der glæder sig til at vise det frem ved receptionen.

- Vi glæder os over, at vi allerede nu har fået så godt fat i Vejle og Trekantsområdet, og vi er stolte over den modtagelse, vi har fået, siger Ib Cramer, der ser frem til at møde både kunder, nye potentielle kunder og andre forretningsforbindelser til receptionen den 15. marts.
Læs mere om: JCN
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078