23948sdkhjf

Internationalt opkøb giver rådgivende ingeniør 10 nye medarbejdere i Danmark

De 475 ansatte hos den rådgivende ingeniør WSP Danmarks får 10 nye kolleger. 

Udvidelsen er en konsekvens af WSP’ køb af den internationale rådgivningsvirksomhed Golder. Købet blev annonceret i december sidste år, men overtagelsen af Enterra Holdings, holdingselskabet for Golder Associates, er nu endeligt gennemført. Det oplyser WSP Danmark i en pressemeddelelse. 

Golder har over 7.000 ansatte fordelt på mere end 30 lande og leverer rådgivning inden for jord- og miljøområdet.  

Køber og sælger

Fakta: WSP 
WSP er en rådgivningsvirksomheder med 54.000 medarbejder på verdensplan med eksperter inden for transport, infrastruktur, byggeri, miljø, energi og industri.

I Danmark er der cirka 475 ansatte. 

Fakta: Golder 
Golder blev grundlagt i 1960 i Canada og er en rådgivningsvirksomhed med 7.000 medarbejdere i mere end 30 lande.

Golder rådgiver blandt andet inden for mineindustri, produktion, olie og gas og infrastruktur.

– Købet af Golder betyder for os i Danmark, at vi bliver endnu stærkere på bæredygtighedsdagsordenen. Vi får blandt andet tilført spidskompetencer inden for nedrivning og genanvendelse i byggebranchen, som er et område, vi ser et stort udviklingspotentiale i, siger Per Christensen, adm. direktør i WSP Danmark, i meddelelsen. 

Golders 10 danske medarbejdere, der indtil nu har haft deres base i Lyngby, flytter inden for den nærmeste fremtid ind hos WSP i Høje-Taastrup.

Vi bliver en del af en stor organisation, der er i vækst, og jeg ser frem til de spændende opgaver, vi kommer til at udvikle sammen, siger Marlene Thorman, direktør i Golder Danmark. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125