23948sdkhjf

Heller ingen vvs-overenskomst i andet forsøg

Sent onsdag aften måtte Forligsmanden sande, at det helle ikke denne gang lykkedes at få parterne til at indgå aftale om en ny vvs-overenskomst.
Forligsmand Asbjørn Jensen gjorde onsdag den 14. marts 2012 endnu et forsøg på at få Tekniq Installatørernes Organisation på den ene side og Blik og Rør samt Dansk Metal på den anden til at indgå en aftale om en ny vvs-overenskomst. Det oplyser Tekniq i en pressemeddelelse.

Onsdag aften kl. 20:30 måtte forligsmanden imidlertid opgive, og partnerne forlod forligsinstitutionen uden en aftale.

– Vi har i dag over for Forligsmanden genfremsat vores ønske om at modernisere akkordreglerne på vvs-området, så de bliver mere tidssvarende. I forhold til akkordregler inden for de øvrige byggefag er vvs-områdets regler fortsat de mest ufleksible. Det koster arbejdspladser i branchen. Vi ønsker bedre muligheder for at indgå lokale aftaler, når det passer de lokale parter bedst. Denne fleksibilitet er nødvendig for at man kan styrke det lokale samarbejde og udvikle branchens konkurrenceevne i forhold til såvel andre brancher som udenlandske virksomheder. Det er ærgerligt at modparten stadig ikke vil medvirke hertil, siger Niels Jørgen Hansen, administrerende direktør i Tekniq.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.16