23948sdkhjf

Kontorer til 700 erstatter BIG-tegnet milliardprojekt i Aalborg

Energiselskabet Norlys samler 700 ansatte fra Nordjylland i et nyt kontorbybggeri på Aalborg Havnefront. Bygningen står efter planen klar i starten af 2024, oplyser selskabet i en pressemeddelse. 

Med det nye domicil på Gasværksvej 25 samler selskabet tre nordjyske lokationer i ét, der skal huse koncernens aktiviteter inden for den grønne værdikæde.

– De nye rammer skaber betingelserne for, at vi kan idégenerere, udvikle og samarbejde os frem til stærke svar på de udfordringer, der ligger foran os. Det glæder mig utroligt meget, at vi på den måde kan cementere vores grønne mål og samtidig skabe virkelig gode rammer for vores kolleger, udtaler adm. direktør for Norlys, Niels Duedahl, i pressemeddelelsen.

BIG-tegnet bilmekka

Gasværksvej 25, hvor Norlys-domicilet nu skal opføres, har tidligere været udset som adresse for en nordjysk investorgruppes storstilede planer om et milliarddyrt bilmekka, planer der blev endegyldigt droppet sidste år.  

Projektet, som var tegnet af Bjarke Ingels Group, omfattede et oplevelsesmekka i form af en 8-talsformet bilremise for alle med interesse i biler og motorcykler. Ved siden af skulle opføres et 107 metet højt tårn med lejligheder.

Trods politisk velvilje endte placeringen af boliger tæt på eksisterende industri med at spænde ben for projektet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.149