23948sdkhjf

Raunstrup sætter fart den sjællandske gren

Tømrer- og entreprenørfirmaet Raunstrup er vokset ud af virksomhedens sjællandske brohovede i Taastrup og i stedet flytte til nye og større værksteds- og kontorlokaler i Glostrup. 

Baggrund er dels en stigende efterspørgsel fra eksisterende kunder, dels nye kunder, der følger fra den nye ejer, Enemærke & Petersen, som står stærkt på netop Sjælland. 

10.000 sager om året i bygningsservice 

Raunstrup har blandt andet specialiseret sig i bygningsservice, hvor firmaet har over 10.000 sager årligt. Hovedparten inden for forsikring, og hvert år takserer og udbedrer Raunstrup 4-5.000 skader, som underleverandør for forsikringsselskaberne. 

Et andet stort ben er detailhandlen. En række detailkæder har en fast aftale med Raunstrup, der løser alt fra småreparationer til ombygninger. Med Søren Kristensens ord spænder firmaet opgaver her fra ”at sætte en hundekrog op til at skifte knuste butiksruder”. Det tredje ben inden for bygningsservice er facility management-virksomhederne, som benytter tømrer- og entreprenørfirmaet til reparation og vedligehold. 

– På alle områder oplever vi vækst. Flere og flere virksomheder outsourcer de områder, som ikke er en del af kerneforretningen, og det kommer os til gavn, siger Søren Kristensen og fortsætter: 

– Hos mange af vores kunder er der samtidig stigende fokus på klima og bæredygtighed. Her har vi ekspertisen på bygningsområdet, og det kommer kunderne til gode.

– Planen er, at vi inden for det næste halve år kommer til at overtage deres rammeaftaler og faste aftaler inden for bygningsservice, hvilket også er med til at drive væksten, siger adm. direktør Søren Kristensen.

– Vi har allerede nu brug for dygtige folk, og med den vækst, jeg kan se, kommer vi til at hyre flere folk gennem det næste år, tilføjer han. 

Af tømrer- og entreprenørfirmaets i alt cirka 325 ansatte er det i dag beskedne 12-13, som er ansat i sjællandske afdeling. I løbet af 2021 bliver de dog tre gang så mange, uddyber Søren Kristensen. 

Opmandingen er dog kun ét element i planerne for Sjælland.

Læs mere om Raunstrups planer på Sjælland i

Raunstrup tredobler på Sjælland efter E&Ps opkøb

på Building Supplys søstermedie Licitationen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109