23948sdkhjf

Entrepriseaftale på plads for 62 feriehuse på Sjællands vestkyst

62 splinternye feriehuse er under opførelse ved Mullerup Havn midt mellem Korsør og Kalundborg. Pælefunderingen er netop ved at være afsluttet, og nu kan projektet tage næste skridt i forløbet. Det skriver ejendomsudvikleren Maycon i en pressemeddelelse. 

Udvikleren har nu indgået aftale om jord, beton og kloak entreprise med GSC Anlæg for Mullerup Standhuse. Entreprenørfirmaet har 24 ansatte og adresse fem kilometer fra Mullerup Havn. Med den nye entrepriseaftale er der nu sikret blandt andet montering af Uponor rensningsanlæg og kloak til og fra de 62 feriehuse. 

– Vi har stor tillid til, at GSC Anlæg A/S kan løfte opgaven med deres store erfaring inden for området. Dertil kommer deres tilgang til udførelsen, som matcher vores betingelser med, at materialer indkøbes og håndteres ansvars- og miljøbevidst, siger projektudvikler Bjarne Mayland fra Maycon i pressemeddelelsen. 

Arbejdet udføres i etaper med kysthusene først og havnehusene afslutningsvis. Denne del af processen er færdigt i uge 46, hvor byggeriet fortsætter med næste skridt, som er selve husene, der leveres som råhuse direkte fra fabrik. 

Feriehusene, som opføres i træ, er tegnet af Bay Arch og fordeler sig på to typer, havnehus og kysthus. Husenes areal spænder fra 53 til 75 kvm. De står indflytningsklare fra foråret 2022.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094