23948sdkhjf

Hoffmann er halvvejs med forskningsbygning

Entreprenørselskabet Hoffmann har sammen med AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, netop fejret håndværkerne, der står for opførelsen af AP Pensions uddannelses- og forskningscenter i Kalundborg, Biomanufacturing Project House (BPH).

Det kommende uddannelses- og forskningscenter bliver i videst muligt omfang opført i bæredygtige materialer, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at de bærende konstruktioner på den 1.550 kvm store bygning er udført i træ.

Ved rejsegildet kunne folkene bag projektet afsløre det fremtidige navn for centeret, der fremover hedder Helix Lab.

- Det går hurtigt med opførelsen af bygningen, der blev taget første spadestik i november sidste år, og nu har vi netop kunnet fejre rejsegilde. Vi forventer, at Helix Lab står helt klar i september i år, siger adm. direktør i AP Ejendomme Peter Olsson i en pressemeddelelse.

Kalundborg Kommunes borgmester, Martin Damm (V), er begejstret for, at Helix Lab nu er så langt, at der kan fejres rejsegilde for projektet.

- I Kalundborg Kommune har vi et stort fokus på at samarbejde med erhvervslivet og uddannelsesverdenen om at skabe en række stærke, bæredygtige uddannelses- og forskningsinstitutioner, og det fokus understøttes på allerbedste vis af Helix Lab. Udover at tiltrække studerende, så kan centret også være med til at tiltrække kvalificeret arbejdskraft til kommunen. Det bæredygtige fokus i opførelsen spiller perfekt sammen med Kalundborg Kommunes visioner for fremtiden, siger Martin Damm.

AP Pension ejer Helix Lab, som Novo Nordisk Fonden, Novo Nordisk, Novozymes og Professionshøjskolen Absalon står bag. Hos Professionshøjskolen Absalon glæder de sig over, at byggeriet går efter planen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125