23948sdkhjf

Modulfirmas nye topchef kalder sig selv for en slags ’actionman’

Henrik Rydiander er netop blevet udnævnt som ny adm. direktør hos Adapteo Danmark. Han kommer dermed til at stå i spidsen for at opnå de ambitiøse målsætninger om bæredygtig vækst, fortæller leverandøren af pavillonløsninger i en pressemeddelelse. 

Han erstatter Mads Blom, der har været adm. direktør siden 2017.

Den nye topchef kommer til et firma, hvor der er godt gang i leverancerne, ikke mindst takket være COVID-19, som har krævet hurtig opsætning af pavilloner til test- og vaccinationscentre. Senest har firmaet desuden fået en rekordstor ordre på 30.000 kvm pavillonbygninger til Femern-forbindelsens håndværkerby i Rødby

En uddannelse som tømrer i bagagen

Henrik Rydianders CV tæller mere end 20 års erfaring fra byggebranchen, senest som COO hos den danske glasvægsudbyder Deko. Desuden har han bestridt en række ledende roller i firmaet, blandt andet som adm. direktør for Deko i Indien. 

Med en uddannelse som tømrer har Henrik desuden en vigtig praktisk erfaring fra marken med sig i baglommen. 

Den nye adm. direktør kalder sig selv for en slags ’actionman’ i den forstand, at han får ting til at ske: 

– For mig er det en stor motivationsfaktor at være med til at skabe fremdrift og samtidig kunne sætte mit eget præg på tingene, så de eksisterende rammer bliver udfordret. Adapteos kunder kan forvente at møde en jordnær direktør med begge ben plantet i byggepladsen, der meget gerne vil høre fra dem, hvordan tingene hænger sammen, og hvordan vi kan gøre tingene endnu bedre, siger Henrik Rydiander i pressemeddelelsen. 

Han udpegere desuden den bæredygtige udvikling i byggebranchen som udfordring nummer et, han mener pavillionfirmaet kan være med til at løse med sin løsninger og produkter.

Adapteo A/S
mio. kr. 2019 2018
Omsætning 152,6 137,6
Driftsresultat  44,7 37,3
Resultat før skat 40,4 33,0
Årets resultat 40,4 33,0
Balancesum 465,9 387,2
Egenkapital 234,7 194,3
Gns. antal ansatte 26 25
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2019.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.156