23948sdkhjf

C.F. Møller ryster posten efter direktørs farvel

På arkitektfirmaet C. F. Møllers kontor i København benytter man afgangen af afdelingsdirektør Mette Lyng Hansen til at reorganisere sig og etablere en stilling som afdelingschef, som bliver besat af Franz Ødum. Han kom fra Juul Frost Arkitekter til C.F. Møller Architects i 2011 som projektleder og har især arbejdet med boligprojekter og udviklingsopgaver, og har siden 2016 også haft titel af associeret partner. 

– Siden ankomsten til C.F. Møller har Franz udvist et stort talent for både arkitektur og ledelse, og vi er både glade og stolte over, at Franz nu indtræder i rollen som afdelingschef, og at vi samtidig nu udnytter muligheden for at skabe en strømlinet organisation i forlængelse den udvikling C.F. Møller befinder sig i, siger Lone Wiggers, partner og arkitekt hos C.F. Møller i København, i en pressemeddelelse om ændringen. 

C.F. Møller Architects beskæftiger i dag cirka 300 medarbejdere og har hovedkontor i Aarhus og derudover kontorer i København, Aalborg, Oslo, Stockholm, Malmö, London og Berlin. 

Hun henviser dermed til, at kontoret i København med ændringen får en ledelsesstruktur, der er på linje med arkitektfirmaets øvrige kontorer. 

Franz Ødum får første arbejdsdag i sin nye rolle 1. maj, men begynder allerede nu at sætte sig i afdelingschefstolen samtidig med, at han vil fortsætte som projektleder på sine igangværende projekter.

Ledelsen af kontoret i København består fremover af partnerne Mads Mandrup Hansen og Lone Wiggers, chef for konkurrenceafdelingen Thue Borgen Hasløv og afdelingschef Franz Ødum.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.127